Bereidingswijze
Snij het vlees in stukken en bestrooi met peper en zout. Verhit boter in een soeppan en bak hierin het vlees rondom aan. Voeg de uien, paprika, champignons en knoflook toe en bak even mee. Voeg de paprikapoeder, de bloem, laurierblad en tomatenpuree toe en bak even mee. Voeg het water en de bouillonblokjes toe en breng aan de kook. Voeg de tjm, majoraan en karweizaad toe en laat het 2.5 uur op klein vuur zachtjes koken en roer af en toe om. Op smaak brengen met peper en zout.
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker met rijst of frieten!
Ingrediƫnten
- 750 gram riblappen of runderpoulet
- Flinke scheut boter
- 3 uien in grove stukken gesneden
- 2 rode paprika in stukken gesneden
- Doosje champignons
- 70 gram tomatenpuree
- 2 tenen knoflook
- 1 eetlepel paprikapoeder
- 1 theelepel cayennepeper
- 2 eetlepel bloem
- 1 liter water
- 3 runderbouillon
- 2 laurierbladen
- 1 theelepel tijm
- 1 theelepel majoraan
- 1 theelepel karweizaad
- Peper
- Zout
- Flinke scheut boter
- 3 uien in grove stukken gesneden
- 2 rode paprika in stukken gesneden
- Doosje champignons
- 70 gram tomatenpuree
- 2 tenen knoflook
- 1 eetlepel paprikapoeder
- 1 theelepel cayennepeper
- 2 eetlepel bloem
- 1 liter water
- 3 runderbouillon
- 2 laurierbladen
- 1 theelepel tijm
- 1 theelepel majoraan
- 1 theelepel karweizaad
- Peper
- Zout
Bereidingstijd
> 120 min
Keuken
Hongaars
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1493010
Homepage ID
3038561
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht