Bereidingswijze
Voorbereiding : (10min)
-Schil de mango en snij in blokjes.
- Pers de halve limoen.
- Snij de radijzen in fijne schijfjes.
- Snipper de lente-ui fijn.
- Snij de zoete puntpaprika in de lengte in 2.
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten en snij in reepjes.
- Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud
water.
Bereiding :
1 Kook de quinoa gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
2 Kook intussen de diepgevroren sojabonen 4 min.
afgedekt in lichtgezouten water. Giet af, spoel onder koud water en haal de bonen uit de peultjes.
3 Meng de mayonaise met de wasabipasta, het limoensap, zout en zwarte peper.
4 Schep de dressing in de bokalen. Voeg de garnalen toe en vervolgens de quinoa en de zalmsnippers.
5 Vul aan met de lente-ui, mangoblokjes, sojabonen, radijzen en zoete puntpaprika. Werk af met de slascheuten en sluit de bokalen af.
-Schil de mango en snij in blokjes.
- Pers de halve limoen.
- Snij de radijzen in fijne schijfjes.
- Snipper de lente-ui fijn.
- Snij de zoete puntpaprika in de lengte in 2.
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten en snij in reepjes.
- Spoel de quinoa in een fijne zeef onder koud
water.
Bereiding :
1 Kook de quinoa gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
2 Kook intussen de diepgevroren sojabonen 4 min.
afgedekt in lichtgezouten water. Giet af, spoel onder koud water en haal de bonen uit de peultjes.
3 Meng de mayonaise met de wasabipasta, het limoensap, zout en zwarte peper.
4 Schep de dressing in de bokalen. Voeg de garnalen toe en vervolgens de quinoa en de zalmsnippers.
5 Vul aan met de lente-ui, mangoblokjes, sojabonen, radijzen en zoete puntpaprika. Werk af met de slascheuten en sluit de bokalen af.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk, lekker en origineelÂ
Ingrediënten
150 g gerookte zalmsnippers
100 g gepelde roze garnalen 'jumbo'
1 bosje radijzen
200 g sojabonen edamame (diepvries)
1 gele zoete puntpaprika
50 g jonge slascheuten
1 mango
1/2 limoenen
2 lente-uitjes
200 g quinoa tricolore
3 el mayonaise
1 tl wasabipasta
zwarte peper (molen)
zout
100 g gepelde roze garnalen 'jumbo'
1 bosje radijzen
200 g sojabonen edamame (diepvries)
1 gele zoete puntpaprika
50 g jonge slascheuten
1 mango
1/2 limoenen
2 lente-uitjes
200 g quinoa tricolore
3 el mayonaise
1 tl wasabipasta
zwarte peper (molen)
zout
Hulpmiddelen & keukengerei
4 bokalen met deksel
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1492999
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
colruyt
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht