Bereidingswijze
Voorbereiding : (15 min. + afkoelen)
- Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.
- Schep intussen met een meloenlepeltje bolletjes uit het vruchtvlees van de halve meloen.
- Meng de azijn met de olijfolie en kruid met peper en zout.
- Snij de sneetjes parmaham in de lengte in 2 en rol op tot roosjes.
- Pluk de blaadjes van de takjes dragon.
Bereiding :
1 Meng de afgekoelde pasta voorzichtig met de meloenbolletjes, de frambozen en de helft van de dragon.
2 Verdeel de ricotta over 4 bokalen en kruid met peper en zout. Besprenkel met de vinaigrette en verdeel er de pasta over. Werk af met de roosjes parmaham, de kaasblokjes, de pijnboompitten en de rest van de dragon.
- Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en laat afkoelen.
- Schep intussen met een meloenlepeltje bolletjes uit het vruchtvlees van de halve meloen.
- Meng de azijn met de olijfolie en kruid met peper en zout.
- Snij de sneetjes parmaham in de lengte in 2 en rol op tot roosjes.
- Pluk de blaadjes van de takjes dragon.
Bereiding :
1 Meng de afgekoelde pasta voorzichtig met de meloenbolletjes, de frambozen en de helft van de dragon.
2 Verdeel de ricotta over 4 bokalen en kruid met peper en zout. Besprenkel met de vinaigrette en verdeel er de pasta over. Werk af met de roosjes parmaham, de kaasblokjes, de pijnboompitten en de rest van de dragon.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Makkelijk, origineel en lekker slaatje
Ingrediënten
4 sneden parmaham
1/2 meloen (charentais)
125 g frambozen
1/2 plantje dragon
100 g kaasblokjes
60 g ricotta
200 g volkorenpenne
4 tl pijnboompitten
3 el olijfolie
1 el azijn
peper en zout
1/2 meloen (charentais)
125 g frambozen
1/2 plantje dragon
100 g kaasblokjes
60 g ricotta
200 g volkorenpenne
4 tl pijnboompitten
3 el olijfolie
1 el azijn
peper en zout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1492998
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
colruyt
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht