Bereidingswijze
Verwarm de olie in een pan en fruit de ui glazig. Voeg de knoflook toe en bak even mee. Voeg de rode en gele paprika toe en bak deze ook enkele minuten mee. Vervolgens gaan er de stukjes worst doorheen om ook even mee te bakken. Voeg de tomato frito toe en laat enkele minuten zachtjes pruttelen. De room erbij en breng de schotel op smaak met peper , zout en royaal paprikapoeder. Laat 20 minuten zachtjes pruttelen. Roer af en toe alles door. Proef en voeg zo nodig nog paprikapoeder toe.
Serveer de Wurstgulasch met pasta, rijst of brood.
Serveer de Wurstgulasch met pasta, rijst of brood.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een lekker, budget gerecht, dat iedereen smaakt en een favoriet van kinderen is. Ik las dit recept in de Berliner Kurier . Elk Duits gezin heeft zó een eigen recept van dit smakelijk snel gerecht met worstjes. Dit is het mijne , geïnspireerd op een bestaand recept.
Ingrediënten
10 worstjes naar keuze in stukjes gesneden( Frankfurter, Wiener) of knakworstjes
1 ui gesnipperd
2 teen knoflook gesnipperd
1 bosui in schuine ringen
1 rode paprika in dunne reepjes
1/2 gele paprika in dunne reepjes
350 ml tomato frito
100 ml kookroom
2 tl milde paprikapoeder
zout en zwarte peper naar smaak
2 el olijfolie
1 ui gesnipperd
2 teen knoflook gesnipperd
1 bosui in schuine ringen
1 rode paprika in dunne reepjes
1/2 gele paprika in dunne reepjes
350 ml tomato frito
100 ml kookroom
2 tl milde paprikapoeder
zout en zwarte peper naar smaak
2 el olijfolie
Hulpmiddelen & keukengerei
snijplank, mes, wok of hapjespan
Leuke tips
Het lekkerste met pasta naar keuze, maar rijst of naar believen brood smaakt ook prima.
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Duits
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492995
Homepage ID
2796273
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
11
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht