Noge betere havermout Cookies

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op zo, 08/14/2022 - 14:04
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 190 graden
- Doe bakpapier op grote bak platen en zet ze opzij.
- Meng de droge ingredienten zonder de suikers in een middelgrote kom. Zet hem apart.
- Mix in een grote kom de boter de witte en bruine suiker het ei en de vanille en meng totdat het een geheel is.
- Doe de droge ingredienten erbij en mix tot het meel geabsorbeerd is. Niet teveel mixen.
- Roer tot slot de rozijnen erdoorheen.
- Gebruik een lepel om bolletjes deeg op de bakplaten te plaatsen met enige ruimte tudden de bolletjes zodat ze uit kunnen lopen.
- Bak ze 9 tot 10 minuten of totdat de koekjes goudbruin en enigszins gerezen zijn. Laat je niet verleiden ze langer te bakken, want dan is het centrum niet meer zacht en een beetje plakkerig.
- Laat de koekjes wat afkoelen op de bakplaten en breng ze dan over naar het droog rek om volledig af te koelen.
- bewaren in een lucht dichte trommel.
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Mijn vorige recept kwam niewt door de keuringscommissie.....gevraagd naar een goed recept kwam een familielid met Gemma's Bigger Bolde Baking
Ingrediƫnten
-115 gram boter op kamer temperatuur
-115 gram witte suiker
-85 gram bruine suiker . (NB de gewone bruine niet de donker bruine)
- 1 theelepel vanille
- 1 ei
- 1/2 theelepel zout
- 1/2 theelepel bakpoeder
- 128 gram gerolde havermout (whatever that may be)
- 94 gram rozijnen

Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Banket
Recept ID
1492981
Homepage ID
2977609
Teller
0
Bron
https://www.biggerbolderbaking.com/oatmeal-cookies-best-ever/
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
gjvde