Bereidingswijze
Verwarm de olie in de pan en smoor de knoflook even aan. Voeg de Provençaalse groente toe en kruid met peper en zout naar smaak. Roer alles goed door en bak voor circa 3 minuten. Blus vervolgens met de witte wijn en de Tomato Frito. Voeg de Provençaalse kruiden toe, roer alles goed door en voeg dan de blokjes kabeljauw toe. Zet het deksel op de pan en stoof het gerecht in circa 7 minuten gaar.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit is een super gemakkelijk, gezond éénpansgerecht. Klaar in 15 minuten . Bovendien koolhydraatarm en echt verrukkelijk. Aangezien het in de camper een bakoven was , heeft manlief het gerecht gemaakt , lekker buiten in de Cadac. Voor ons was het smullen en zéker voor herhaling vatbaar.
Ingrediënten
250 gram kabeljauw in stukken gesneden
400 gram Provençaalse groente
1/2 el Provençaalse kruiden
peper en zout naar smaak
100 ml droge witte wijn
350 gram Tomato Frito
2 teen knoflook gesnipperd
1 1/2 el olijfolie
400 gram Provençaalse groente
1/2 el Provençaalse kruiden
peper en zout naar smaak
100 ml droge witte wijn
350 gram Tomato Frito
2 teen knoflook gesnipperd
1 1/2 el olijfolie
Hulpmiddelen & keukengerei
Snijplank en mes hapjespan
Leuke tips
Liever niet koolhydraatarm? Serveer met wat rijst, pasta of een lekker knapperig stukje brood. Ik had geen Provençaalse kruiden en Provençaalse groente en heb het gerecht aangepast met Italiaanse kruiden en Italiaanse groente. Reden te meer om het nogmaals te maken.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492980
Homepage ID
2796273
Teller
0
Bron
Supersnel gezond eigen tekst en foto's
Drank
Uit
Bookmarked
6
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht