Bereidingswijze
Pel de ui en de knoflook en snijd het heel fijn.
Was de tomaat en snijd hem in kleine stukjes.
Was de selderij en snijd de blaadjes klein.
Laat de tonijn goed uitlekken en verdeel de vis in stukjes.
Roer de yoghurt glad met de massala en meng dit door het groentemengsel.
Voeg de tonijn toe en maak de salade op smaak met wat peper.
Lekker op een volkorenboterham of puntje.
Was de tomaat en snijd hem in kleine stukjes.
Was de selderij en snijd de blaadjes klein.
Laat de tonijn goed uitlekken en verdeel de vis in stukjes.
Roer de yoghurt glad met de massala en meng dit door het groentemengsel.
Voeg de tonijn toe en maak de salade op smaak met wat peper.
Lekker op een volkorenboterham of puntje.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze tonijnsalade is heel lekker op brood of op een broodje.
Ingrediƫnten
1 kleine ui
1 teentje knoflook
1 tomaat
4 takjes selderij
1 blikje tonijn in olie (uitlekgewicht ca. 120 gram)
1 eetlepel dikke halfvolle yoghurt
1 theelepel massala
zwarte peper
4 bruine Surinaamse puntjes, volkoren broodjes of 6 volkoren boterhammen
1 teentje knoflook
1 tomaat
4 takjes selderij
1 blikje tonijn in olie (uitlekgewicht ca. 120 gram)
1 eetlepel dikke halfvolle yoghurt
1 theelepel massala
zwarte peper
4 bruine Surinaamse puntjes, volkoren broodjes of 6 volkoren boterhammen
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Surinaams
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1492966
Homepage ID
2381343
Teller
0
Bron
Voedingscentrum
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht