Bereidingswijze
Het spek marineren in Herfstbok en laten uitlekken.
De cantharellen schoon borstelen en grotere doorsnijden.
Prei fijn snijden en wassen.
Ui fijn hakken.
Het spek in een hete pan bakken en uit de pan scheppen.
In de pan een klein klontje boter of olie en daarin de ui, prei en cantharellen roerbakken.
Voeg het spek erbij.
De eieren los kloppen met zout en peper en een klein beetje Herfstbok.
Giet de ei massa op de groenten en bak de omelet langzaam, zodat de bovenzijde stolt.
Leg zo nodig even een deksel op de pan.
Eten met een snee volkoren brood en een glas Alfa Herfstbok erbij.
Recept; Netty & Wil Engels, Thull, Schinnen
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Recept van Alfa
Ingrediƫnten
Ingrediƫnten:
50 gram gerookt spek
Alfa Herfstbok
3 eieren
cantharellen
stukje ui
stukje prei
boter
peper
zout
Leuke tips
Heerlijk op de camping
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492946
Homepage ID
2209613
Teller
0
Bron
Alfa bier nieuwsbrief
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht