Bereidingswijze
-Bak de Omnipork Luncheon Meat in een koekenpan met antiaanbaklaag, op middelhoog vuur gedurende ongeveer 3 tot 4 minuten aan elke kant. Haal van het vuur en giet in dezelfde pan Justegg scramble tot de gewenste gaarheid. Als het ongeveer 3/4 gaar is, strooi dan de groene ui en maak het bakken af. Haal van het vuur, zet apart.
-meng Hawaiiaanse pepers en Yondu in een kleine mengkom, zet apart.
-doe de warme rijst in een kommetje, en bestrooi met wat furikake. Schik de aangebraden lunchworst, het roerei en de kimchi rond de rijst. Sprenkel wat van de chilisaus over het roerei zo veel als je wilt.
-meng Hawaiiaanse pepers en Yondu in een kleine mengkom, zet apart.
-doe de warme rijst in een kommetje, en bestrooi met wat furikake. Schik de aangebraden lunchworst, het roerei en de kimchi rond de rijst. Sprenkel wat van de chilisaus over het roerei zo veel als je wilt.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit vegetarische ontbijtbord uit Hawai is super simpel en snel klaar te maken.
Ingrediënten
*3 sneetjes Omnipork Luncheon Meat
**1/2 bak Justegg (ongeveer 3 eieren)
1 groene ui, gesneden (pijpajuin)
1 tot 2 Hawaiiaanse chilipepers of Thaise chilipepers, fijngehakt
1 el Yondu, Maggie saus of vegan vissaus
200 g gekookte rijst met korte of middelgrote korrels
***1/2 el furikake
1/4 kop kimchi
**1/2 bak Justegg (ongeveer 3 eieren)
1 groene ui, gesneden (pijpajuin)
1 tot 2 Hawaiiaanse chilipepers of Thaise chilipepers, fijngehakt
1 el Yondu, Maggie saus of vegan vissaus
200 g gekookte rijst met korte of middelgrote korrels
***1/2 el furikake
1/4 kop kimchi
Leuke tips
*OmniPork Luncheon is een bekroonde plantaardige alternatieve Amerikaanse ham in blik. Het is een hoge bron van eiwitten, kalium en calcium, zodat uw gezin kan genieten van gezondere (maar nog steeds heerlijke) maaltijden (denk aan sandwiches, ontbijtmuffins, pizza's, salades, musubi en meer)!
**Just Egg = Het ontwikkelt en vermarkt plantaardige alternatieven voor conventioneel geproduceerde eiproducten en kweekvleesproducten
***Furikake = een droge Japanse smaakmaker die over gekookte rijst, groenten en vis kan worden gestrooid of als ingrediënt in onigiri wordt gebruikt. Het bestaat meestal uit een mengsel van gedroogde vis, sesamzaad, gehakt zeewier, suiker, zout en mononatriumglutamaat
**Just Egg = Het ontwikkelt en vermarkt plantaardige alternatieven voor conventioneel geproduceerde eiproducten en kweekvleesproducten
***Furikake = een droge Japanse smaakmaker die over gekookte rijst, groenten en vis kan worden gestrooid of als ingrediënt in onigiri wordt gebruikt. Het bestaat meestal uit een mengsel van gedroogde vis, sesamzaad, gehakt zeewier, suiker, zout en mononatriumglutamaat
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Ontbijt
Recept ID
1492943
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
Seonkyoung Longest
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht