Bereidingswijze
-Kook de magen bijna gaar en voeg de kippenpoten toe en kook tot ze gaar zijn.
-Voeg de olie en de kippenlevertjes toe. Roer tot het bruin is.
-Voeg de uien en paprika toe en roerbak een minuutje. Voeg de knoflook en kruiden toe.
-Voeg de boerenkool of koolzaadgroenten toe en roer tot ze geslonken zijn.
-Kruid met peper en zout.
-Serveer direct met sadza of rijst.
-Voeg de olie en de kippenlevertjes toe. Roer tot het bruin is.
-Voeg de uien en paprika toe en roerbak een minuutje. Voeg de knoflook en kruiden toe.
-Voeg de boerenkool of koolzaadgroenten toe en roer tot ze geslonken zijn.
-Kruid met peper en zout.
-Serveer direct met sadza of rijst.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Kipgerecht uit Afrika erg lekker voor de liefhebbers van kip ingewanden .
Ingrediënten
125 g kippenmaagjes
250 g kippenpoten
150 g kippenlevertjes
100 g ui
100 g paprika's
2 teentjes knoflook
1 theelepel kerriepoeder
200 g boerenkoolgroenten
1 theelepel rode pepervlokken
250 g kippenpoten
150 g kippenlevertjes
100 g ui
100 g paprika's
2 teentjes knoflook
1 theelepel kerriepoeder
200 g boerenkoolgroenten
1 theelepel rode pepervlokken
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Afrikaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492936
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht