Bereidingswijze
Meng de mayo met het azijn en roer goed laat even intrekken.
snijdt de broodjes open en besmeer licht met het mayo mengsel , de rest heb je nodig voor later.
beleg nu met rucola ( de foto ligt het boven op maar dat werkt gewoon niet) dan de rosbief , een flinke klodder mayo , dan kappertjes en vervolgens de parmezaan nogmaals de kappertjes, sla, kaas en mayo gewoon naar de wensen van jezelf aanpassen.
snijdt de broodjes open en besmeer licht met het mayo mengsel , de rest heb je nodig voor later.
beleg nu met rucola ( de foto ligt het boven op maar dat werkt gewoon niet) dan de rosbief , een flinke klodder mayo , dan kappertjes en vervolgens de parmezaan nogmaals de kappertjes, sla, kaas en mayo gewoon naar de wensen van jezelf aanpassen.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Het Parool heeft een leuke rubriek ,het beste broodje van Amsterdam elke week een lekker broodje uit een horecazaak, ter inspiratie want er staan geen recepten bij,
de naam verzint de eigenaar en ik heb geen idee waar het op slaat .
zelf knutselen en dat maakt het juist zo leuk!
de naam verzint de eigenaar en ik heb geen idee waar het op slaat .
zelf knutselen en dat maakt het juist zo leuk!
Ingrediƫnten
2 ciabatta broodjes ( of 1 grote )
2 x 50 gram dun gesneden rosbief
saus :
3 el. Belgische mayonaise
1,5 el rode balsamico azijn
tl mosterd (optioneel)
paar druppels worcesthersaus ( optioneel)
opmaak hoeveelheid naar behoefte :
rucola sla
kappertjes
pijnboompitjes
geraspte parmezaan
2 x 50 gram dun gesneden rosbief
saus :
3 el. Belgische mayonaise
1,5 el rode balsamico azijn
tl mosterd (optioneel)
paar druppels worcesthersaus ( optioneel)
opmaak hoeveelheid naar behoefte :
rucola sla
kappertjes
pijnboompitjes
geraspte parmezaan
Hulpmiddelen & keukengerei
Broodmes
lepeltjes
lepeltjes
Leuke tips
Kan ook prima met bv. kalkoenrollade of carpaccio , wat dit natuurlijk eigenlijk is maar dan met rosbief.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1492933
Homepage ID
2289241
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht