Bereidingswijze
- Meng 200 gram roomkaas met fijn gehakte verse peterselie + bieslook.
- Breng de kruidenroomkaas op smaak met zout & peper.
- Bestrijk een wrap met de roomkaas,
- Strooi wat pijnboompitten erover. ( mag geroosterd)
- Verdeel daar wat spinazie over
- Rol de wrap vervolgens op
- Snijd een stukken en doe eventueel stokjes erdoor om de vorm te behouden
- Breng de kruidenroomkaas op smaak met zout & peper.
- Bestrijk een wrap met de roomkaas,
- Strooi wat pijnboompitten erover. ( mag geroosterd)
- Verdeel daar wat spinazie over
- Rol de wrap vervolgens op
- Snijd een stukken en doe eventueel stokjes erdoor om de vorm te behouden
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit ga ik voor een BBQ meenemen volgende week.
Ingrediënten
- 6 grote tortilla wraps
- 200 gram Roomkaas naturel
- 1 El bieslook
- 15 gram verse peterselie fijn gehakt
- 100 gram baby spinazie
- 40 gram pijnboompitten (mag geroosterd)
- Stokjes
- 200 gram Roomkaas naturel
- 1 El bieslook
- 15 gram verse peterselie fijn gehakt
- 100 gram baby spinazie
- 40 gram pijnboompitten (mag geroosterd)
- Stokjes
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Tussendoortje
Recept ID
1492926
Homepage ID
2666777
Teller
0
Bron
https://rutgerbakt.nl/hartige-recepten/wraps-hapjes/
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Notenvrij
Sojavrij
Vegetarisch