Siciliaans gehaktbrood

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op wo, 08/03/2022 - 09:58
Bereidingswijze
-Meng in een grote kom de eieren en het tomatensap.
-Meng de peterselie, oregano, knoflook, zout en peper erdoor.
-Roer de paneer erdoor en meng het gehakt erdoor en roer goed door elkaar.
- doe de massa op een vetvrij papier in een pan en druk plat
- Leg de plakjes ham op het vlees.
- Schik de plakjes kaas op de ham.
- Rol het vlees voorzichtig op. Randen en uiteinden afdichten.
- Leg de rol met de naad naar beneden in een rechthoekige bakvorm
- Bak op 180°C gaar in circa 1 uur 15 min.
- Bedek de bovenkant met extra plakjes kaas, laat smelten en serveer
Afbeelding
Siciliaans gehaktbrood
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit recept voor Siciliaans Gehaktbrood tilt gehaktbrood naar een geheel nieuw, heerlijk niveau! Een heerlijk gehaktbroodrecept met in laagjes gerolde ham en mozzarella kaas.
Ingrediënten
1 kg extra mager rundergehakt
2 eieren
12 cl tomatensap
circa 150 g paneermeel
2 el verse peterselie gehakt
½ tl gedroogde oregano
¼ tl zout
¼ tl versgemalen peper
1 teentje knoflook fijngehakt
6-8 plakjes ham
6-8 plakjes mozzarella kaas
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492920
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
Laureen King
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester