Bereidingswijze
-Gooi de champignons in de olie, balsamicoazijn, sojasaus, knoflook, tijm, zout en peper, schik ze in een enkele laag op een bakplaat en rooster ze in een voorverwarmde oven van 200°C tot de champignons zacht zijn, ongeveer 20 minuten, mengen halverwege.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Simpele en lekkere champignons geroosterd in een balsamico-soja- en knoflooksaus!
Ingrediënten
1 kg champignons
1 eetlepel olie
3 eetlepels balsamico azijn
2 eetlepels sojasaus (of tamari)
3 teentjes knoflook, gesnipperd
1/2 theelepel tijm, gehakt (of 1/4 theelepel gedroogde tijm)
zout en peper naar smaak
1 eetlepel olie
3 eetlepels balsamico azijn
2 eetlepels sojasaus (of tamari)
3 teentjes knoflook, gesnipperd
1/2 theelepel tijm, gehakt (of 1/4 theelepel gedroogde tijm)
zout en peper naar smaak
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Engels
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1492911
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest
Drank
Uit
Bookmarked
12
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch