Bereidingswijze
-Spoel de aardappelen, maar schil ze niet. Kook de aardappelen beetgaar en giet af. Snij de aardappelen in 2 of 3, al naargelang de grootte van de aardappelen.
-Reinig de peultjes en de wortelen en blancheer ze afzonderlijk. Giet ze af en laat schrikken onder koud stromend water. Snij de groenten in kleine gelijke stukken.
-Snij de vis in kleine stukken. Je kan één vis gebruiken of meerdere soorten combineren.
-Snij de folie in vierkanten van 20 op 20 cm. Verdeel de vis, groenten en aardappelen op de folie. Werk af met een klontje boter en kruid goed met peper en zout.
-Vouw de folie dicht en knijp er een houten wasspeld rond.
Zet op de rooster van een hete BBQ en laat garen. Serveer onmiddellijk.
-Reinig de peultjes en de wortelen en blancheer ze afzonderlijk. Giet ze af en laat schrikken onder koud stromend water. Snij de groenten in kleine gelijke stukken.
-Snij de vis in kleine stukken. Je kan één vis gebruiken of meerdere soorten combineren.
-Snij de folie in vierkanten van 20 op 20 cm. Verdeel de vis, groenten en aardappelen op de folie. Werk af met een klontje boter en kruid goed met peper en zout.
-Vouw de folie dicht en knijp er een houten wasspeld rond.
Zet op de rooster van een hete BBQ en laat garen. Serveer onmiddellijk.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Originele wijze om je BBQ feest mee te sraten !
Ingrediënten
100 g sluimererwtjes
stukje vis (zalm, kabeljauw of tonijn)
2 jonge wortels
boter
2 krielaardappelen
stukje vis (zalm, kabeljauw of tonijn)
2 jonge wortels
boter
2 krielaardappelen
Hulpmiddelen & keukengerei
4 houten wasknijpers
aluminiumfolie of carta folie
aluminiumfolie of carta folie
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Borrelhapje
Recept ID
1492900
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
spar
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht