Bereidingswijze
Klop alles voor de Creme Egg Frappuccino in een blender tot een gladde massa.
Druppel de karamelsaus in je serveerglas en vul het met ijs.
Giet het gemengde mengsel erin.
Maak je paasdrankje af met slagroom, meer karamelsaus en een heel creme ei.
Druppel de karamelsaus in je serveerglas en vul het met ijs.
Giet het gemengde mengsel erin.
Maak je paasdrankje af met slagroom, meer karamelsaus en een heel creme ei.
Afbeelding
Aantal personen
1.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een alcoholvrij drankje dat veelal met Pasen geserveerd is in de UK en Schotland .
Ingrediënten
120 ml sterke koffie ( gekoeld )
6 cl volle melk
3 eetlepels gezoete gecondenseerde melk
450 g ijsblokjes
3 Cadbury Creme Eggs – 2 in stukken gebroken, 1 heel om te garneren
Slagroom als topping
Karamelsaus
6 cl volle melk
3 eetlepels gezoete gecondenseerde melk
450 g ijsblokjes
3 Cadbury Creme Eggs – 2 in stukken gebroken, 1 heel om te garneren
Slagroom als topping
Karamelsaus
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Schots
Soort gerecht / gang
Niet-alcoholische dranken
Recept ID
1492888
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
coffee direct - pinterest
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht