Bereidingswijze
-Leg de in plakjes gesneden zeebaars op een plat bord.
-Meng de losgeklopte eieren met de afgekoelde visbouillon en wat zout en voeg dit toe aan de zeebaars.
-Zet een gekookte stomer 15 minuten op hoog vuur en haal het bord er na 15 minuten uit.
-Leg de gesneden knoflook, gember, rode peper en lente-uitjes op de gestoomde zeebaars en het eiermengsel.
-Verhit wat plantaardige olie, laat de hete olie op de kruiden sissen, gevolgd door een paar druppels sojasaus.
-Meng de losgeklopte eieren met de afgekoelde visbouillon en wat zout en voeg dit toe aan de zeebaars.
-Zet een gekookte stomer 15 minuten op hoog vuur en haal het bord er na 15 minuten uit.
-Leg de gesneden knoflook, gember, rode peper en lente-uitjes op de gestoomde zeebaars en het eiermengsel.
-Verhit wat plantaardige olie, laat de hete olie op de kruiden sissen, gevolgd door een paar druppels sojasaus.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een makkelijk en super lekker zeebaars gerecht van Lea Wu Hassan van " The Real Wan restaurant"
Ingrediënten
2 zeebaarsfilets gemarineerd in speciaal beslag van (maizena, witte peperpoeder, kookwijn, oestersaus, sojasaus, plantaardige olie).
Vers gekookte visbouillon gemaakt met zeebaarsbotten of in de winkel gekocht (laat volledig afkoelen).
Zeer dun gesneden lente-uitjes.
2 cm gember geraspt
2 Gesneden knoflookteentjes
1rode peper in stukjes
2 eieren, losgeklopt
Vers gekookte visbouillon gemaakt met zeebaarsbotten of in de winkel gekocht (laat volledig afkoelen).
Zeer dun gesneden lente-uitjes.
2 cm gember geraspt
2 Gesneden knoflookteentjes
1rode peper in stukjes
2 eieren, losgeklopt
Hulpmiddelen & keukengerei
stomer
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492887
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest - chef = lea Wu Hassan
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht