Chili Rellenos Casserole

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 07/25/2022 - 09:08
Bereidingswijze
-Verwarm de oven voor op 175 graden C). Vet een ovenschaal in met kookspray/ of olie
- Gelijkmatige laag chili pepers op de bodem van de voorbereide ovenschaal. Bestrooi met 1/2 van de Jack en Cheddar-kazen en bedek met de resterende chilipepers.
- Meng eieren, koffiemelk en bloem in een kom; voeg wat melk toe om te verdunnen tot de gewenste dikte en giet over chilipepers.
- Bak 25 minuten in de voorverwarmde oven. Giet de tomatensaus gelijkmatig over de bovenkant; bak nog 15 minuten verder.
- Bestrooi de bovenkant met de resterende Jack en Cheddar-kazen. Plaats onder de grill tot de kaas is gesmolten, 2 tot 3 minuten.
Afbeelding
Chili Rellenos Casserole
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze chili-relleno is heel gemakkelijk te bereiden en zit boordevol smaak. 
Ingrediënten
bak spray
2 blikjes hele groene chilipepers, uitgelekt ( circa 200 g)
200 g Monterey Jack-kaas, versnipperd
200 g Longhorn of Cheddar kaas, versnipperd
2 grote eieren
15 cl koffiemelk
2 eetlepels bloem voor alle doeleinden
12 cl melk (optioneel)
1 blik tomatensaus/passata (circa 25cl)
Leuke tips
Je kunt enchiladasaus gebruiken in plaats van tomatensaus. Je kan ook wat gebakken gehakt tussen de lagen doen....
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492872
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
clarissa - pinterest
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester