Bereidingswijze
-Doe de bonen in een kleine pan op middelhoog vuur.
-Leg het brood in de broodrooster en maak de toast naar wens. (Als je wilt, kun je de toast beboteren, maar ik vind het onnodig omdat de bonen de primaire smaak zijn.)
-Roer de bonen en verwarm tot ze bijna koken, maar laat niet koken. (Volgens de aanwijzingen op het blik zal dit de smaak beïnvloeden.)
-Leg de toast op borden en schep ⅓ blik bonen over de bovenkant van elk sneetje. Serveer direct, bij voorkeur met een kop hete thee.
-Leg het brood in de broodrooster en maak de toast naar wens. (Als je wilt, kun je de toast beboteren, maar ik vind het onnodig omdat de bonen de primaire smaak zijn.)
-Roer de bonen en verwarm tot ze bijna koken, maar laat niet koken. (Volgens de aanwijzingen op het blik zal dit de smaak beïnvloeden.)
-Leg de toast op borden en schep ⅓ blik bonen over de bovenkant van elk sneetje. Serveer direct, bij voorkeur met een kop hete thee.
Afbeelding
Aantal personen
3.00
Vertel iets leuks over dit recept
Bonen op toast worden al jaren elke dag in de UK gegeten voor ontbijt, lunch en diner. Het is een super simpel gerecht, maar voor velen van ons is het comfort food op een bord. De Engelsen gebruiken uitsluitend HEINZ BEANZ !!!
Ingrediënten
1 blik 390 g Heinz-bonen (gemaakt in Engeland)
3 sneetjes brood
(klontje boter is optioneel)
3 sneetjes brood
(klontje boter is optioneel)
Leuke tips
Opmerkingen:
Laat de bonen niet koken. Volgens de instructies zal dit de smaak van de bonen beïnvloeden.
Bak desgewenst wat dun gesneden uien, voeg dan de bonen toe om ze te verwarmen
Laat de bonen niet koken. Volgens de instructies zal dit de smaak van de bonen beïnvloeden.
Bak desgewenst wat dun gesneden uien, voeg dan de bonen toe om ze te verwarmen
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Engels
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1492860
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht