Gebakken Kabeljauw Oreganata

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 07/22/2022 - 08:13
Bereidingswijze
1) Spoel de filets af onder koud water en laat ze uitlekken en dep droog
2) Verwarm de oven voor op 175°C. Spuit een grote bakvorm in met anti-aanbakspray. Opzij zetten.
3) Meng broodkruimels, oregano, knoflookpoeder, zout, peper, kaas en olijfolie in een kleine kom. Mix tot het kruimelmengsel goed gemengd en halfvochtig is.
4) Leg de kabeljauwfilets in de voorbereide pan. Bedek royaal met het kruimelmengsel. Spuit elke filet licht in met anti-aanbakspray.
5) Bak tot de vis gemakkelijk uit elkaar valt en de kruimels lichtbruin zijn, ongeveer 10 minuten. Serveer onmiddellijk.
Afbeelding
Gebakken Kabeljauw Oreganata
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een Amerikaanse-Italiaanse bereiding van kabeljauwfilet 
Ingrediënten
1 kg kabeljauwfilet, in 4 porties gesneden
100 g gekruide broodkruimels
1 eetlepel gedroogde oregano
1,5 theelepels knoflookpoeder
1 theelepel zout
1/2 theelepel peper
3 eetlepels Parmezaanse kaas
2 eetlepels olijfolie
Bak spray
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492851
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester