Bereidingswijze
Kook de eieren hard. Laat ze schrikken en pel de eieren.
Smelt een klontje roomboter in een pannetje en bak de eieren in enkele minuten lichtjes bruin van kleur. Voeg soja saus toe en slinger de eieren met een spatel door de sojasaus. Voeg vervolgens de honing toe. Roer door en slinger de eieren weer met een spatel door het geheel. Als laatste het sesamzaad toevoegen. Roer weer goed door. Serveer de eieren met de saus en sesamzaad erover bij nasi , bami, of andere Aziatische gerechten.
Smelt een klontje roomboter in een pannetje en bak de eieren in enkele minuten lichtjes bruin van kleur. Voeg soja saus toe en slinger de eieren met een spatel door de sojasaus. Voeg vervolgens de honing toe. Roer door en slinger de eieren weer met een spatel door het geheel. Als laatste het sesamzaad toevoegen. Roer weer goed door. Serveer de eieren met de saus en sesamzaad erover bij nasi , bami, of andere Aziatische gerechten.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Simpel en snel Aziatisch bijgerecht van hardgekookte eieren gebakken in sojasaus, honing en sesamzaad.
Ingrediƫnten
3 of 4 eieren in 8 minuten hard gekookt
3 el sojasaus
2 el honing
1 el sesamzaad
klontje roomboter
3 el sojasaus
2 el honing
1 el sesamzaad
klontje roomboter
Hulpmiddelen & keukengerei
2 pannen voor de eieren
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1492814
Homepage ID
2796273
Teller
0
Bron
YouTube eigen tekst en foto's
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht