Bereidingswijze
Bak de kipfilets bruin langs beide zijden in een pan met olijfolie en kruid met peper en zout. Laat afkoelen.
Besmeer 4 sneden brood met kruidenkaas en een laag geplette avocado. Bedek met tomatenblokjes en rode ui.
Snijd de kipfilet in plakken en leg deze samen met wat rucola op het ander beleg. Kruid met peper en zout. Dek af met een 2de snede brood en toast de croques onder de grill.
Besmeer 4 sneden brood met kruidenkaas en een laag geplette avocado. Bedek met tomatenblokjes en rode ui.
Snijd de kipfilet in plakken en leg deze samen met wat rucola op het ander beleg. Kruid met peper en zout. Dek af met een 2de snede brood en toast de croques onder de grill.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere tosti met avocado- kipfilet-kruidenkaas.......zeker eens proeven !
Ingrediënten
2 kip (filets)
8 eetlepels kruidenkaas
8 sneetjes brood
1⁄2 rode ui (gesnipperd)
2 tomaten (in blokjes)
2 avocado's (geplet)
2 handen vol rucola
olijfolie
peper
zout
8 eetlepels kruidenkaas
8 sneetjes brood
1⁄2 rode ui (gesnipperd)
2 tomaten (in blokjes)
2 avocado's (geplet)
2 handen vol rucola
olijfolie
peper
zout
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492805
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
spar
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht