Bereidingswijze
Snijdt het broodje vanaf boven open in maar niet door.
verwarm de grilpan op laag , en laat eerst de bacon wat vet verliezen , bak dan de bacon naar gewenste gaarheid , zacht is lekkerder.
doe de worsten in de pan en grill gaar op medium , meestl zon 3 a 5 min.
beleg nu de broodjes eerst met 1 plakje bacon op de bodem, dan de worst bacon , salami er over , dan een flinke lik picalilly , plukje zuurkool en dan gebakken uitjes naar behoefte.
verwarm de grilpan op laag , en laat eerst de bacon wat vet verliezen , bak dan de bacon naar gewenste gaarheid , zacht is lekkerder.
doe de worsten in de pan en grill gaar op medium , meestl zon 3 a 5 min.
beleg nu de broodjes eerst met 1 plakje bacon op de bodem, dan de worst bacon , salami er over , dan een flinke lik picalilly , plukje zuurkool en dan gebakken uitjes naar behoefte.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Ik had nog nooit van chrissy teigen gehoord totdat het nieuws kwam over dit broodje,
https://www.at5.nl/artikelen/215987/topdrukte-bij-eettentje-museumplein-nadat-supermodel-er-beste-worst-ooit-heeft-gegeten .
het grappige is de junkyarddog is in amerika een burger , maar goed aan de hand van de foto zelf maar weer knutselen , is het lekker ja, echt recept natuurlijk niet , samenstellen en maar gokken wat je zelf lekker vindt.
https://www.at5.nl/artikelen/215987/topdrukte-bij-eettentje-museumplein-nadat-supermodel-er-beste-worst-ooit-heeft-gegeten .
het grappige is de junkyarddog is in amerika een burger , maar goed aan de hand van de foto zelf maar weer knutselen , is het lekker ja, echt recept natuurlijk niet , samenstellen en maar gokken wat je zelf lekker vindt.
Ingrediƫnten
2 harde "franse " pistolets bij de appie heet dat parisien ofzo.
2 lange braadworsten , dus niet de korte dikke , ik had thuringer dat zijn de de duitse worsten , er zijn er bij elke winkel een hoop te verkrijgen in de super , let op die zijn vacuum verpakt en liggen bij de gekoelde verpakte vleeswaren.
4 plakjes bacon
100 gram geraspte cheddar ,
piccalilly ( kesbeke )
250 gram zuurkool , kleinere verpakking is er niet .
gebakken uitjes.
6 plakjes knoflooksalami , zacht dun gesneden dus niet de harde variant en geen cervelaat!
2 lange braadworsten , dus niet de korte dikke , ik had thuringer dat zijn de de duitse worsten , er zijn er bij elke winkel een hoop te verkrijgen in de super , let op die zijn vacuum verpakt en liggen bij de gekoelde verpakte vleeswaren.
4 plakjes bacon
100 gram geraspte cheddar ,
piccalilly ( kesbeke )
250 gram zuurkool , kleinere verpakking is er niet .
gebakken uitjes.
6 plakjes knoflooksalami , zacht dun gesneden dus niet de harde variant en geen cervelaat!
Hulpmiddelen & keukengerei
Grilpan
mes
servetten
grote trek.
mes
servetten
grote trek.
Leuke tips
Is het veel ? ja het is heel veel , laat weg wat je niet lust.
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Europees
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1492802
Homepage ID
2289241
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht