Bereidingswijze
-Verwarm de oven voor op 190°C en spuit een bakplaat in met antiaanbakspray.
-Leg het ei in een ondiepe schaal. Voeg de Parmezaanse kaas en de kruiden toe aan een tweede ondiepe schaal en meng alles met een vork door elkaar.
-Dompel elke kabeljauwfilet eerst in het ei en vervolgens in het Parmezaanse kaasmengsel om te coaten. Schik op de bakplaat.
-Bak 10-12 minuten of tot de vis gemakkelijk uit elkaar valt met een vork.
-Leg het ei in een ondiepe schaal. Voeg de Parmezaanse kaas en de kruiden toe aan een tweede ondiepe schaal en meng alles met een vork door elkaar.
-Dompel elke kabeljauwfilet eerst in het ei en vervolgens in het Parmezaanse kaasmengsel om te coaten. Schik op de bakplaat.
-Bak 10-12 minuten of tot de vis gemakkelijk uit elkaar valt met een vork.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze kabeljauwfilet met een parmezanjasje is een eenvoudig kabeljauwrecept dat koolhydraatarm is en klaar is in slechts 15 minuten. Makkelijk te bereiden en het hele gezin houdt van deze smaakvolle vis. Serveer met partjes citroen of tartaarsaus.
Ingrediënten
4 kabeljauwfilets, elk ongeveer 140 g
1 groot ei, losgeklopt
100 g geraspte Parmezaanse kaas
1 theelepel knoflookpoeder
1 theelepel uienpoeder
1 theelepel gerookte paprika
½ theelepel rode pepervlokken
Citroen, om te serveren
1 groot ei, losgeklopt
100 g geraspte Parmezaanse kaas
1 theelepel knoflookpoeder
1 theelepel uienpoeder
1 theelepel gerookte paprika
½ theelepel rode pepervlokken
Citroen, om te serveren
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492799
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht