Bereidingswijze
Oven voorverwarmen 200 graden
Blancheer peultjes, en de boontjes en spoel daarna koud af
Maak een saus van:
Kokosmelk, knoflook, visbouillon en de rode currypasta
Bedek de ingevette ovenschaal met de peultjes, sperziebonen, Chineesekool en de gehalveerde tomaatjes,
Giet de saus erover
Zet de schaal 20 min in de oven
Kabeljauw inwrijven met olijfolie, peper en zout.
Leg de kabeljauw op de groenten en zet de schotel nog 20 min in de oven
Leg er een paar plakjes citroen op
Blancheer peultjes, en de boontjes en spoel daarna koud af
Maak een saus van:
Kokosmelk, knoflook, visbouillon en de rode currypasta
Bedek de ingevette ovenschaal met de peultjes, sperziebonen, Chineesekool en de gehalveerde tomaatjes,
Giet de saus erover
Zet de schaal 20 min in de oven
Kabeljauw inwrijven met olijfolie, peper en zout.
Leg de kabeljauw op de groenten en zet de schotel nog 20 min in de oven
Leg er een paar plakjes citroen op
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker
kun je eten met bloemkoolrijst dan koolydraadarm
kun je eten met bloemkoolrijst dan koolydraadarm
Ingrediënten
300 gram kabeljauw
200 ml kokosmelk
2 tenen knoflook geperst
2 eetl rode currypasta
20 ml vissaus of 1/5 tablet visbouillon
80 gram sperziebonen
150 gram peultjes
75 gram cherrytomaatjes
1/5 Chineesekool in breede repen
Partjes limoen voor garnering
Rijst of bloemkoolrijst
200 ml kokosmelk
2 tenen knoflook geperst
2 eetl rode currypasta
20 ml vissaus of 1/5 tablet visbouillon
80 gram sperziebonen
150 gram peultjes
75 gram cherrytomaatjes
1/5 Chineesekool in breede repen
Partjes limoen voor garnering
Rijst of bloemkoolrijst
Hulpmiddelen & keukengerei
Oven
Ovenschaal
Ovenschaal
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Aziatisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492795
Homepage ID
2067488
Teller
0
Bron
Tijdschrift (maar wel aangepast)
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht