Bereidingswijze
Ui wokken in een scheutje Sesamolie
Ringetjes rode peper meebakken ( iets achter laten voor garnering)
Voeg wortel , gembersiroop , sojasaus en oestersaus toe.
Daarna de shitaken erbij
Klop eieren los met peper en zout.
Omelet bakken.
Voeg courgette toe aan wokgroenten en bak 2 a 3 min mee
Schep noten erdoor.
Serveer courgette met omelet rest rode peper, bosui, en sesamzaad
Ringetjes rode peper meebakken ( iets achter laten voor garnering)
Voeg wortel , gembersiroop , sojasaus en oestersaus toe.
Daarna de shitaken erbij
Klop eieren los met peper en zout.
Omelet bakken.
Voeg courgette toe aan wokgroenten en bak 2 a 3 min mee
Schep noten erdoor.
Serveer courgette met omelet rest rode peper, bosui, en sesamzaad
Aantal personen
3.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker
koolydraadarm
koolydraadarm
Ingrediënten
400 gram courgette slierten
1 ui gesnipperd
1 eetlepel gembersaus
1 teen knoflook geperst
2 eetlepels sojasaus
1 eetlepel Oestersaus
1 rode peper fijngesnipperd
1 bosui in ringetjes 100 gram shitaken of gemengde paddestoelen
150 gram stukjes wortel
60 gram cashewnoten geroosterd
2 eierenpeper en zout
1 theelepel sesamzaadjes
1 ui gesnipperd
1 eetlepel gembersaus
1 teen knoflook geperst
2 eetlepels sojasaus
1 eetlepel Oestersaus
1 rode peper fijngesnipperd
1 bosui in ringetjes 100 gram shitaken of gemengde paddestoelen
150 gram stukjes wortel
60 gram cashewnoten geroosterd
2 eierenpeper en zout
1 theelepel sesamzaadjes
Hulpmiddelen & keukengerei
Wok
Leuke tips
Evt nog wat parmezaanse kaas erover
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Thais
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492793
Homepage ID
2067488
Teller
0
Bron
Kookboek
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht