Bereidingswijze
Broccolie en bloemkool gaar koken daarna Pureren
Room erdoor of olijfolie.
Verbrokkel de feta.
Snij de zongedroogde tomaatjes in stukjes .
Roer de feta en zongedrooggde tomaatjes door de puree
Room erdoor of olijfolie.
Verbrokkel de feta.
Snij de zongedroogde tomaatjes in stukjes .
Roer de feta en zongedrooggde tomaatjes door de puree
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekkere stampot
koolydraadarm
koolydraadarm
Ingrediënten
600 gram bloemkool
400 gram broccolie
150 gram feta
120 gram zongedroogde tomaatjes
Olijfolie
Zeezout
Peper
Room
400 gram broccolie
150 gram feta
120 gram zongedroogde tomaatjes
Olijfolie
Zeezout
Peper
Room
Hulpmiddelen & keukengerei
Puree stamper
Leuke tips
Lekker met gebakken spek of plakken ham
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1492791
Homepage ID
2067488
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht