Bereidingswijze
Rooster de walnoten in een droge hete koekenpan
Laat afkoelen en maal of stampze fijn met de tijm ,knoflook, olie, zout en peper
Verwarm de oven voor op200 graden
Haal de steeltjes uit de champignons. Zodat een holletje ontstaat.
Bestr9 rondom met olie en zet ze met de bollen kant naar boven in een ovenschaal .
Bak de champignons circa 10 minin de ove
Leg de champignons omgekeerd op een schaal en vul ze met een lepeltje walnootpesto .
Verdeel de kaas erover en serveer direct
Laat afkoelen en maal of stampze fijn met de tijm ,knoflook, olie, zout en peper
Verwarm de oven voor op200 graden
Haal de steeltjes uit de champignons. Zodat een holletje ontstaat.
Bestr9 rondom met olie en zet ze met de bollen kant naar boven in een ovenschaal .
Bak de champignons circa 10 minin de ove
Leg de champignons omgekeerd op een schaal en vul ze met een lepeltje walnootpesto .
Verdeel de kaas erover en serveer direct
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Doet het ook goed als hapje of bijgerechtje
koolhydraatarm
koolhydraatarm
Ingrediënten
50g walnoten
2 takjes tijm ( alleen de blaadjes).
1 teen knoflook ( geperst).
1 eetl olijfolie
12 grote kastanje champignons schoongeveegd
50gr blauwe kaas grof verbrokkeld
2 takjes tijm ( alleen de blaadjes).
1 teen knoflook ( geperst).
1 eetl olijfolie
12 grote kastanje champignons schoongeveegd
50gr blauwe kaas grof verbrokkeld
Hulpmiddelen & keukengerei
Oven
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Frans
Soort gerecht / gang
Voorgerecht
Recept ID
1492782
Homepage ID
2067488
Teller
0
Bron
Tijdschrift
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht