Bereidingswijze
Kook de eieren 8 min.
Laat ze schrikken onder koud water en pel ze direct
Leg de eieren daarna in een kommetje met de sambal en schep om.
Verhit de o.ie in de wok of hapjespan.
Fruit de ui, knoflook, en gember 2 min aan.
Zet het vuur vervolgens hoog en roerbak de spitskool , paprika en sperziebonen samen met de kerriepoeder 5 min.
Voeg tot slot de kokosmelk en ketjap toe en laat 5 min stoven op laag uur.
Serveren:
Schep de groenten in kommen, halveer de eieren en garneer elke kom met 2 halve eieren en gebakken uitjes
Laat ze schrikken onder koud water en pel ze direct
Leg de eieren daarna in een kommetje met de sambal en schep om.
Verhit de o.ie in de wok of hapjespan.
Fruit de ui, knoflook, en gember 2 min aan.
Zet het vuur vervolgens hoog en roerbak de spitskool , paprika en sperziebonen samen met de kerriepoeder 5 min.
Voeg tot slot de kokosmelk en ketjap toe en laat 5 min stoven op laag uur.
Serveren:
Schep de groenten in kommen, halveer de eieren en garneer elke kom met 2 halve eieren en gebakken uitjes
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker gerecht en koolydraadarm
Ingrediënten
2 eieren
2.5 eetl sambal
1 eetl olijfolie
1 rode ui gesnipperd
1 teen knoflook (geperst of fijngesneden)
1/5 spitskool in reepjes gesneden
2 cm gember geschild en fijngesneden
1.5 paprika in reepjes
200 gr sperziebonen gebroken
1 eetl kerriepoeder
400 ml kokosmelk
3 eetl ketjap
2 eetl gebakken uitjes
2.5 eetl sambal
1 eetl olijfolie
1 rode ui gesnipperd
1 teen knoflook (geperst of fijngesneden)
1/5 spitskool in reepjes gesneden
2 cm gember geschild en fijngesneden
1.5 paprika in reepjes
200 gr sperziebonen gebroken
1 eetl kerriepoeder
400 ml kokosmelk
3 eetl ketjap
2 eetl gebakken uitjes
Hulpmiddelen & keukengerei
Rasp
Leuke tips
Je kunt ook nog citroengras mee laten stoven en e.v.t. tauge
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Indonesisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492780
Homepage ID
2067488
Teller
0
Bron
Lidll
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht