Bereidingswijze
-Snij de corned beef en leg uien en tomaten in lagen, besprenkeld met tomatensap en kruiden als je gaat.
-Eindig met tomaten.
-Giet de losgeklopte eieren erover en bak 20 minuten in een matige oven.
Serveer met een salade.
-Eindig met tomaten.
-Giet de losgeklopte eieren erover en bak 20 minuten in een matige oven.
Serveer met een salade.
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Het combineren van corned beef en eieren zorgt voor een voedzaam, goedkoop gerecht. Onderstaande hoeveelheden zijn voldoende voor twee personen
Ingrediënten
175g corned beef
Klein blikje tomaten, uitgelekt
1 grote ui, gesnipperd
2 eieren, losgeklopt
2 eetlepels tomatensap
Snufje gemengde kruiden
Klein blikje tomaten, uitgelekt
1 grote ui, gesnipperd
2 eieren, losgeklopt
2 eetlepels tomatensap
Snufje gemengde kruiden
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Schots
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492775
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
Glasgow Guide
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht