Bereidingswijze
-Meng alle ingrediënten voor de marinade en laat een halfuurtje trekken zodat de smaken en geuren goed vrijkomen.
-Haal de ribbetjes uit de koelkast en laat ze minstens 1 u marineren alvorens ze te bakken.
-Verwarm de oven voor op 180°C.
-Haal de ribbetjes uit de marinade en kruid met peper en grof zeezout.
-Zet een pan op het vuur met wat olijfolie en laat die goed heet worden. Bak de ribbetjes langs beide kanten.
-Neem een ovenschaal of braadslede, schik er de ribbetjes in en laat ze voor ± 40 min. garen.
Haal de ribbetjes uit de oven en dien meteen op.
-Haal de ribbetjes uit de koelkast en laat ze minstens 1 u marineren alvorens ze te bakken.
-Verwarm de oven voor op 180°C.
-Haal de ribbetjes uit de marinade en kruid met peper en grof zeezout.
-Zet een pan op het vuur met wat olijfolie en laat die goed heet worden. Bak de ribbetjes langs beide kanten.
-Neem een ovenschaal of braadslede, schik er de ribbetjes in en laat ze voor ± 40 min. garen.
Haal de ribbetjes uit de oven en dien meteen op.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
De dag voordien reeds marineren ; de dag zelf bakken ...super lekker !
Ingrediënten
1 kg vleesribben
1 eetlepel olijfolie extra zuiver
peper
grof zeezout
1 eetlepel mosterd (voor de marinade)
3 eetlepels klassieke of pikante ketchup
1 eetlepel vloeibare honing
1 eetlepel worcestersaus (voor de marinade)
1 eetlepel kruiden 'vlees grill' kant-en-klaar (voor de marinade)
1 eetlepel olijfolie extra zuiver
peper
grof zeezout
1 eetlepel mosterd (voor de marinade)
3 eetlepels klassieke of pikante ketchup
1 eetlepel vloeibare honing
1 eetlepel worcestersaus (voor de marinade)
1 eetlepel kruiden 'vlees grill' kant-en-klaar (voor de marinade)
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492771
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
delhaize
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht