Bereidingswijze
-Smelt de boter in een sauspan op middelhoog vuur tot deze schuimt en net een licht goudbruine kleur begint te krijgen.
-Strooi de bloem erdoor, meng het met boter en kook tot het een licht goudbruine kleur heeft, ongeveer 2-4 minuten.
-Voeg de melk toe, meng, breng aan de kook en kook tot de saus een beetje dikker wordt, ongeveer 2-3 minuten.
-Voeg de kaas toe en kook tot hij smelt voordat je de sriracha erdoorheen mengt en geniet!
-Strooi de bloem erdoor, meng het met boter en kook tot het een licht goudbruine kleur heeft, ongeveer 2-4 minuten.
-Voeg de melk toe, meng, breng aan de kook en kook tot de saus een beetje dikker wordt, ongeveer 2-3 minuten.
-Voeg de kaas toe en kook tot hij smelt voordat je de sriracha erdoorheen mengt en geniet!
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Tex Mex saus om je chips in te dippen of om over nacho's te gieten!
Ingrediënten
2 eetlepels boter
2 eetlepels bloem (rijstmeel voor glutenvrij)
1/2 L melk
200 g cheddar kaas, versnipperd
2 eetlepels sriracha (optioneel)
2 eetlepels bloem (rijstmeel voor glutenvrij)
1/2 L melk
200 g cheddar kaas, versnipperd
2 eetlepels sriracha (optioneel)
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1492763
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch