Bereidingswijze
Pureer alles goed in een keukenmachine of blender
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een frisse en smaakvolle groene saus uit Peru met veel koriander!
Ingrediƫnten
200 g koriander
1 eetlepel munt (of 1 theelepel huacataypasta) (optioneel)
100 g mayonaise (of zure room of yoghurt)
2 eetlepels Parmezaanse kaas (of cotija), geraspt (optioneel)
1 jalapeno, zaden en steel verwijderd (of 1 aji amarillo of 1 eetlepel aji amarillo pasta)
2 teentjes knoflook
1 limoen, sap en rasp
zout naar smaak
1 eetlepel munt (of 1 theelepel huacataypasta) (optioneel)
100 g mayonaise (of zure room of yoghurt)
2 eetlepels Parmezaanse kaas (of cotija), geraspt (optioneel)
1 jalapeno, zaden en steel verwijderd (of 1 aji amarillo of 1 eetlepel aji amarillo pasta)
2 teentjes knoflook
1 limoen, sap en rasp
zout naar smaak
Leuke tips
Optie: Voeg 1 pijpajuintje toe (of 2 eetlepels ui).
Let op: je kunt de pittige hitte beheersen met de hoeveelheid jalapeno (of aji amarillo); gebruik meer voor een pittigere saus en minder voor een mildere saus.
Let op: je kunt de pittige hitte beheersen met de hoeveelheid jalapeno (of aji amarillo); gebruik meer voor een pittigere saus en minder voor een mildere saus.
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1492761
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch