Bereidingswijze
Warm de oven voor op 220 graden
Snijd alle groenten in dunne plakken
Verdeel over de ovenplaat
Was de mosselen en slinger ze droog
Verspreid de mosselen over de groenten
Kerrie, peterselie en p&z erover en besprenkel met olijfolie.
Hup 10 minuten de oven in en klaar.
Lekker met stokbrood, frites en knoflooksaus
Vergeet de groenten niet die smaken overheerlijk.
Houd je wat over, geen probleem, haal de mosselen uit hun schelp en doe Er met groenten en het vocht in een pan voor een overheerlijke soep de volgende dag.
Snijd alle groenten in dunne plakken
Verdeel over de ovenplaat
Was de mosselen en slinger ze droog
Verspreid de mosselen over de groenten
Kerrie, peterselie en p&z erover en besprenkel met olijfolie.
Hup 10 minuten de oven in en klaar.
Lekker met stokbrood, frites en knoflooksaus
Vergeet de groenten niet die smaken overheerlijk.
Houd je wat over, geen probleem, haal de mosselen uit hun schelp en doe Er met groenten en het vocht in een pan voor een overheerlijke soep de volgende dag.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Alles al geprobeerd: mosselen met bier, met witte wijn onder dennentakken in de bbq en nu gewoon uit de oven!
Ingrediƫnten
2 kg mosselen (de kleintjes, je weet wel die oranje vind ik het lekkerst)
1 prei
1 winterwortel
1 ui
Eventueel een halve venkelknol
2 tenen knoflook
Bosje peterselie
50 ml olijfolie
Volle theelepel kerrie
P&Z
1 prei
1 winterwortel
1 ui
Eventueel een halve venkelknol
2 tenen knoflook
Bosje peterselie
50 ml olijfolie
Volle theelepel kerrie
P&Z
Hulpmiddelen & keukengerei
Mes en oven (mag gewoon of hete lucht of alleen grill)
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492753
Homepage ID
2337707
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Koemelkvrij
Glutenvrij
Kippenei eiwitvrij
Notenvrij
Sojavrij
Histaminevrij