Bereidingswijze
Meng alle ingrediënten voor de marinade.
Snij de kipfilet in even grote blokjes van ongeveer 2-3 cm en doe ze in de marinade.
Zet in de koelkast en laat de kip minstens een half uur staan. Hoe langer de kip gemarineerd wordt hoe beter de smaak.
Grill de spiesen onder regelmatig draaien tot de kip gaar is en rondom een goudbruin kleurtje heeft.
Snij de kipfilet in even grote blokjes van ongeveer 2-3 cm en doe ze in de marinade.
Zet in de koelkast en laat de kip minstens een half uur staan. Hoe langer de kip gemarineerd wordt hoe beter de smaak.
Grill de spiesen onder regelmatig draaien tot de kip gaar is en rondom een goudbruin kleurtje heeft.
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
lekker voor de BBQ
Ingrediënten
4 kipfilets
rasp van één citroen
sap van een halve citroen
2 el olijfolie
1 takje verse rozemarijn
6 blaadjes salie
2 teentjes knoflook
1 tl gedroogde oregano
1 tl gedroogde basilicum
snuifje zeezout
versgemalen zwarte peper
rasp van één citroen
sap van een halve citroen
2 el olijfolie
1 takje verse rozemarijn
6 blaadjes salie
2 teentjes knoflook
1 tl gedroogde oregano
1 tl gedroogde basilicum
snuifje zeezout
versgemalen zwarte peper
Leuke tips
lekker met een tomatensalade en tzatziki
Bereidingstijd
10-20 min
Keuken
Mediterraan
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492718
Homepage ID
2186383
Teller
0
Bron
tasty chilly
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht