Bereidingswijze
Snij een royale opening in het midden van de varkenshaasjes. Roer de mosterd door de mayonaise.
Klap de haasjes open en smeer er het mosterdmengsel tussen. Bestrooi met peper uit de molen en leg er het takje rozemarijn in. Klap de haasjes dicht.
Leg steeds 3 plakjes spek iets overlappend op elkaar. Leg er de haasjes op en rol ze in het spek. Grill circa 20 - 30 minuten , afhankelijk van de dikte op de BBQ .
Klap de haasjes open en smeer er het mosterdmengsel tussen. Bestrooi met peper uit de molen en leg er het takje rozemarijn in. Klap de haasjes dicht.
Leg steeds 3 plakjes spek iets overlappend op elkaar. Leg er de haasjes op en rol ze in het spek. Grill circa 20 - 30 minuten , afhankelijk van de dikte op de BBQ .
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Aantal stuks
3.00
Vertel iets leuks over dit recept
Was ik nét te laat om de haasjes op de BBQ te fotograferen. Op het bordje dus de helft helaas.
Ingrediënten
3 varkenshaas van circa 250 gram
9 plakjes gerookt ontbijtspek
2 tl zachte mosterd
2 el ( Belgische) mayonaise
3 takjes rozemarijn
9 plakjes gerookt ontbijtspek
2 tl zachte mosterd
2 el ( Belgische) mayonaise
3 takjes rozemarijn
Hulpmiddelen & keukengerei
BBQ, snijplank en mes
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1492696
Homepage ID
2796273
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
4
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht