Bereidingswijze
Baguette bakken in de oven.
De kip in blokjes snijden en bakken daarna alle kruiden en water toevoegen en nog even laten pruttelen.
Komkommer in (dikke) plakken snijden en in het mengsel van azijn, suiker en water leggen
De kip in blokjes snijden en bakken daarna alle kruiden en water toevoegen en nog even laten pruttelen.
Komkommer in (dikke) plakken snijden en in het mengsel van azijn, suiker en water leggen
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Gevonden op internet
Ingrediƫnten
2 kruidenboter Baguette
1 kipfilet
1 el olijfolie
1 kleine ui
2 teentjes knoflook
40 ml ketjap manis
1 el ketchup
1 el chilisaus
1 el sambal
1/2 el pindakaas
1/2 el (basterd)suiker
1/2 tl paprikapoeder
1 tl chilivlokken
1/2 tl kipkruiden
1 tl zout
Voor zure komkommer:
1 komkommer
100g suiker
100 ml azijn
100 ml water
1 kipfilet
1 el olijfolie
1 kleine ui
2 teentjes knoflook
40 ml ketjap manis
1 el ketchup
1 el chilisaus
1 el sambal
1/2 el pindakaas
1/2 el (basterd)suiker
1/2 tl paprikapoeder
1 tl chilivlokken
1/2 tl kipkruiden
1 tl zout
Voor zure komkommer:
1 komkommer
100g suiker
100 ml azijn
100 ml water
Hulpmiddelen & keukengerei
Oven en bakpan
Leuke tips
Garnering:
Gebakken ui
Rode peper
Gebakken ui
Rode peper
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Surinaams
Soort gerecht / gang
Lunch/Brunch
Recept ID
1492693
Homepage ID
2160526
Teller
0
Bron
Facebook
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht