Bereidingswijze
-Zest ½ theelepel schil van de limoen en pers 1 eetlepel sap van de limoen.
-Combineer alle ingrediënten in een kleine kom. Koel minstens 30 minuten voor het opdienen.
-Combineer alle ingrediënten in een kleine kom. Koel minstens 30 minuten voor het opdienen.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze makkelijke koude saus is ideaal om je vistaco's mee te besprenkelen ; of zelfs als dip voor knapperig gebakken kipfilet.
Het is vers, smaakvol en vooral gemakkelijk te maken. Dit wordt een go-to-dip voor alles, van zeevruchten tot friet!
Het is vers, smaakvol en vooral gemakkelijk te maken. Dit wordt een go-to-dip voor alles, van zeevruchten tot friet!
Ingrediënten
10 cl zure room
3 eetlepels mayonaise
2 eetlepels koriander gehakt
1 eetlepel lichte room
1 limoen
½ theelepel knoflookpoeder
½ theelepel komijn
½ theelepel gerookte paprika
zout & peper naar smaak
3 eetlepels mayonaise
2 eetlepels koriander gehakt
1 eetlepel lichte room
1 limoen
½ theelepel knoflookpoeder
½ theelepel komijn
½ theelepel gerookte paprika
zout & peper naar smaak
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1492670
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
Holly Nilsson
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch