Bereidingswijze
-bak de worst en ui tot er geen roze meer is. Giet vet af.
- meng water en maizena en voeg toe aan de pot samen met de bouillon, in blokjes gesneden tomaten en kruiden. Kook gedurende 5 minuten.
-Aan de kook brengen.
-Voeg tortellini en courgette toe en zet het vuur laag. Kook 6-7 minuten of tot de tortellini zacht is. Breng op smaak met peper & zout.
-Garneer met verse peterselie en Parmezaanse kaas.
- meng water en maizena en voeg toe aan de pot samen met de bouillon, in blokjes gesneden tomaten en kruiden. Kook gedurende 5 minuten.
-Aan de kook brengen.
-Voeg tortellini en courgette toe en zet het vuur laag. Kook 6-7 minuten of tot de tortellini zacht is. Breng op smaak met peper & zout.
-Garneer met verse peterselie en Parmezaanse kaas.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een overheerlijke maaltijdsoep uit Italië
Ingrediënten
250 g Italiaanse worst heet of mild
1 ui gesnipperd
24 cl water
1 ½ theelepel maizena
1 L runderbouillon
1 blik tomatenblokjes uit blik met sap
¼ theelepel gedroogde basilicum
¼ theelepel gedroogde oregano
250 g kaas- tortellini
1 middelgrote courgette in plakjes
geraspte Parmezaanse kaas en peterselie om te serveren
1 ui gesnipperd
24 cl water
1 ½ theelepel maizena
1 L runderbouillon
1 blik tomatenblokjes uit blik met sap
¼ theelepel gedroogde basilicum
¼ theelepel gedroogde oregano
250 g kaas- tortellini
1 middelgrote courgette in plakjes
geraspte Parmezaanse kaas en peterselie om te serveren
Bereidingstijd
30-60 min
Keuken
Italiaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492668
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
Holly Nillson
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht