Mexicaanse ajuin (CEBOLLAS EN ESCABECHE)

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 06/20/2022 - 10:15
Bereidingswijze
-Doe de uien in een glazen kom.
-Giet zoveel kokend water dat de uien onder staan, wacht een minuut en giet de uien dan in een zeef.
-Doe de uitgelekte uien terug in de kom, voeg de limoen en het sinaasappelsap toe en roer het zout erdoor.
-Dek af en zet een uur in de koelkast.
Afbeelding
Mexicaanse ajuin  (CEBOLLAS EN ESCABECHE)
Aantal personen
5.00
Vertel iets leuks over dit recept
Wil je een magische topping die een smaakvolle pit geeft aan taco's, sandwiches of hamburgers? Probeer dan eens deze Mexicaanse zure uien . Lekker  pittig, knapperig en smaakvolle toevoeging aan zowat elk hartig bord.  Wel minstens één uur laten trekken in de koelkast alvorens te eten 
Ingrediënten
2 grote rode uien dun gesneden
24 cl vers limoensap (ongeveer 5 limoenen)
20 cl vers sinaasappelsap ( ongeveer 2 sinaasappels)
1,5 theelepel zout
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Mexicaans
Soort gerecht / gang
Bijgerecht
Recept ID
1492657
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
muy bueno
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
3
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch
Author Image
marcdepester