Bereidingswijze
-Breng de gin, ketchup, ananassap, bruine suiker en kaneel aan de kook. Proef na 15 minuten en breng op smaak met zout, peper en chili.
-Als de saus is ingedikt, borstelt u de ribben grondig, elke 2 tot 3 minuten, totdat elk oppervlak geglazuurd is en de saus begint te karamelliseren naar de ribben. Ze zullen perfect gaar zijn wanneer ze een interne temperatuur van ongeveer (93 ° C) bereiken.
-Als de saus is ingedikt, borstelt u de ribben grondig, elke 2 tot 3 minuten, totdat elk oppervlak geglazuurd is en de saus begint te karamelliseren naar de ribben. Ze zullen perfect gaar zijn wanneer ze een interne temperatuur van ongeveer (93 ° C) bereiken.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Met deze zoete en plakkerige Gin (jeneverbes) BBQ-saus, smeren we onze ribben en vlees in....! Probeer ook eens wild zwijn ribben met de gin bbq saus , recept op smulweb !
Ingrediënten
175 ml gin
350 ml ketchup
60 ml ananas- of appelsap
2 el (13 g) bruine suiker
1 el (8 g) gemalen kaneel
Chilipoeder naar smaak
Zout en peper naar smaak
350 ml ketchup
60 ml ananas- of appelsap
2 el (13 g) bruine suiker
1 el (8 g) gemalen kaneel
Chilipoeder naar smaak
Zout en peper naar smaak
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Engels
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1492614
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
napoleon
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht