Gin BBQ Saus

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 06/10/2022 - 10:40
Bereidingswijze
-Breng de gin, ketchup, ananassap, bruine suiker en kaneel aan de kook. Proef na 15 minuten en breng op smaak met zout, peper en chili.
-Als de saus is ingedikt, borstelt u de ribben grondig, elke 2 tot 3 minuten, totdat elk oppervlak geglazuurd is en de saus begint te karamelliseren naar de ribben. Ze zullen perfect gaar zijn wanneer ze een interne temperatuur van ongeveer (93 ° C) bereiken.
Afbeelding
Gin BBQ Saus
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Met deze  zoete en plakkerige Gin (jeneverbes) BBQ-saus, smeren we onze ribben en vlees in....! Probeer ook  eens wild zwijn ribben met de gin bbq saus  , recept op smulweb ! 
Ingrediënten
175 ml gin
350 ml ketchup
60 ml ananas- of appelsap
2 el (13 g) bruine suiker
1 el (8 g) gemalen kaneel
Chilipoeder naar smaak
Zout en peper naar smaak
Bereidingstijd
0-10 min
Keuken
Engels
Soort gerecht / gang
Saus/dressing
Recept ID
1492614
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
napoleon
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester