Bereidingswijze
Halveer de krieltjes en doe in een pan met een laag water. Kook ze in 12-15 min. gaar. Giet af en laat iets afkoelen.
Verdeel intussen de zalmfilet in stukjes en snijd de augurken in blokjes.
Meng de zalm, augurk, dressing en rucola door de krieltjes en serveer.
Verdeel intussen de zalmfilet in stukjes en snijd de augurken in blokjes.
Meng de zalm, augurk, dressing en rucola door de krieltjes en serveer.
Aantal personen
4.00
Aantal stuks
0.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een lekker salade voor in de zomer.
Ingrediënten
70 g mosterd dille dressing
250 g vers gerookte zalmfilet
4 augurken
500 g krieltjes in de schil
85 g rucola
250 g vers gerookte zalmfilet
4 augurken
500 g krieltjes in de schil
85 g rucola
Hulpmiddelen & keukengerei
Pan
Leuke tips
Lekker met stokbrood met kruidenboter
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
1492605
Homepage ID
853758
Teller
0
Bron
Jumbo
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht