Bereidingswijze
Maak de champignons schoon en snijd deze in plakjes. Verwijder de zaadlijsten van de rode peper en snijd het vruchtvlees in dunne ringen.
Verhit een pan met de zonnebloemolie en bak de champignons en de rode peper kort. Voeg de sereh en djeroek poeroet toe en blus af met de groentebouillon. Laat dit licht koken.
Snijd de bosuien in dunne ringen en hak de koriander fijn. Was de taugé.
Verwijder de djeroek poeroet en voeg de taugé, de bosuien en de koriander toe aan de soep en serveer.
Verhit een pan met de zonnebloemolie en bak de champignons en de rode peper kort. Voeg de sereh en djeroek poeroet toe en blus af met de groentebouillon. Laat dit licht koken.
Snijd de bosuien in dunne ringen en hak de koriander fijn. Was de taugé.
Verwijder de djeroek poeroet en voeg de taugé, de bosuien en de koriander toe aan de soep en serveer.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Een heerlijk voorgerecht.
Ingrediënten
0,5 L groentebouillon
200 gr witte champignons
½ rode peper
½ tl sereh
2 handjes taugé
Handje koriander
1 blaadje djeroek poeroet
1 bosui
1 tl zonnebloemolie
200 gr witte champignons
½ rode peper
½ tl sereh
2 handjes taugé
Handje koriander
1 blaadje djeroek poeroet
1 bosui
1 tl zonnebloemolie
Hulpmiddelen & keukengerei
Pan
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Thais
Soort gerecht / gang
Soep
Recept ID
1492604
Homepage ID
853758
Teller
0
Bron
Mindful
Drank
Uit
Bookmarked
5
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch