Bereidingswijze
check de uitgebreide (en heel makkelijke) bereidingswijze op mijn site https://reneeseettafel.nl
Afbeelding
Aantal personen
2.00
Aantal stuks
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Deze superlekkere, vegetarische stoofpot is goed voor wel 350 gram groenten per portie! Check voor het hele recept en nog veel meer vegetarische recepten met veel groenten op: https://reneeseettafel.nl/recept/vegetarisch/
Ingrediënten
â–¢550 gram romatomaten
â–¢150 gram spinazie (diepvries)
â–¢70 gram tomatenpuree
â–¢2 stuks eieren
â–¢75 gram fetakaas
â–¢1 tl. korianderzaad (of gemalen)
â–¢0,5 tl. komijn
â–¢2 tl. paprikakruiden (mild)
â–¢0,5 eetlepel peterselie (gedroogd)
â–¢1 stuk bruin afbakbrood (150 gram)
â–¢150 gram spinazie (diepvries)
â–¢70 gram tomatenpuree
â–¢2 stuks eieren
â–¢75 gram fetakaas
â–¢1 tl. korianderzaad (of gemalen)
â–¢0,5 tl. komijn
â–¢2 tl. paprikakruiden (mild)
â–¢0,5 eetlepel peterselie (gedroogd)
â–¢1 stuk bruin afbakbrood (150 gram)
Hulpmiddelen & keukengerei
Gewoon een grote pan! :)
Leuke tips
Bak een lekker broodje af om heerlijk mee te dippen!!
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Marokkaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492601
Homepage ID
3037568
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch