Zelfgemaakte vegan gehakt van tofu

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op ma, 06/06/2022 - 18:57
Bereidingswijze
Break the tofu into very small pieces.
Add it to a mixing bowl, then add the oil and spices.
Stir well, making sure all of the tofu is well coated.
Transfer it to an air fryer or baking sheet lined with parchment paper.
Air fryer: Fry the tofu at 375° for 15 minutes, stirring halfway through. Cook longer if you want it even crispier.
Oven: Roast the tofu at 375° for 30 minutes. Stirring after 20 minutes. Cook longer if you want it meatier or more dried out.
Afbeelding
Zelfgemaakte vegan gehakt van tofu
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit recept heb ik vandaag voor het eerst gemaakt. ik verwachte er niet veel van omdat ik tofu vaak saai van smaak vindt en het een zachte textuur heeft. Maar het recept heeft mij verrast! als je het in de air fryer maakt heeft het een structuur van rullegehakt en het is heel smaakvol! Daarnaast zitten er weinig toegevoegde dingen in die vaak wel in vega gehakt zitten. Heerlijk voor in de tomatensaus of in een wrap.
Ingrediënten
Ground Tofu

1 package of firm or extra-firm tofu
1 tbsp extra virgin olive oil
2 tbsp soy sauce
3 tbsp nutritional yeast
1 tsp garlic powder
1 tsp smoked paprika
½ tsp ground cumin
Hulpmiddelen & keukengerei
air fryer
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Internationaal
Soort gerecht / gang
Vegetarisch
Recept ID
1492589
Homepage ID
2463442
Teller
0
Bron
https://sweetpotatosoul.com/hearty-tofu-chili/
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Koemelkvrij
Notenvrij
Vegetarisch
Author Image
Maritvs1