Chili Mac kaas pasta

Ingediend door Anonymous (niet gecontroleerd) op vr, 06/03/2022 - 09:36
Bereidingswijze
-Verhit olie in een grote pan op hoog vuur en voeg knoflook en ui toe, bak een paar minuten. Voeg vervolgens de paprika toe en bak tot de ui glazig is.
-Voeg rundvlees toe en maak het rul, terwijl je bakt
- Zodra het vlees bruin is, voeg je de overige ingrediënten toe (inclusief elleboogpasta en bouillon, maar behalve kaas en peterselie). Roer, breng aan de kook en zet het vuur dan laag.
-Dek af en kook ongeveer 12 minuten en haal de pan van het vuur
-Roer de helft van de kaas erdoor.
- Proef het en pas zout en peper naar smaak aan. Bestrooi met de rest van de kaas, doe het deksel er weer op en laat de kaas smelten - ongeveer 2 minuten.
-Garneer met peterselie en serveer direct.
Afbeelding
Chili Mac kaas pasta
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Elleboogpasta, bruine bonen, tomaten uit blik, veel chili-kruiden en kaas brengen dit  pasta gerecht  naar een heel nieuw niveau!
Ingrediënten
1 eetlepel olijfolie
2 teentjes knoflook fijngehakt
1 ui fijngesnipperd
1 rode paprika gesnipperd
1/2 kg rundergehakt
1 theelepel cayennepeper of pure chilipoeder
2 theelepel paprikapoeder
2 theelepel komijnpoeder
2 theelepel uienpoeder
2 theelepel knoflookpoeder
½ theelepel zwarte peper
1 ¼ theelepel zeezout
2 blikken gepelde tomaten
1 blik ( 400 g) rode kidneybonen
1/2 L runderbouillon
200 g elleboog macaroni pasta ongekookt
200 g geraspte Cheddar-kaas
Peterselie (voor garnering)
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492573
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
pinterest - chef = Olya
Waardering aantal
0
Waardering
0
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Author Image
marcdepester