Bereidingswijze
-Meng in een kom het ei, gehakt, paneermeel, zout, peper en koriander. Je kunt een houten lepel of je hand gebruiken, mix tot alles goed gemengd is.
-Rol het vlees met je handen in balletjes
-Schik de balletjes van elkaar op een bakplaat of pan en bak tot de gehaktballen lichtbruin zijn.
-Giet de hele progressosaus over de gehaktballen en laat nog 2 minuten staan. Haal uit de oven en serveer warm.
-Rol het vlees met je handen in balletjes
-Schik de balletjes van elkaar op een bakplaat of pan en bak tot de gehaktballen lichtbruin zijn.
-Giet de hele progressosaus over de gehaktballen en laat nog 2 minuten staan. Haal uit de oven en serveer warm.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Gehaktballen in een romige saus van geroosterd knoflook .
Ingrediënten
1/2 kg rundergehakt
1 ei
1/2 kopje paneermeel
1/2 theelepel zout
1/2 theelepel zwarte peper
1/4 kop gehakte koriander
1 zakje progresso romige geroosterde knoflook ( kant en klare geroosterde knoflooksaus)
1 ei
1/2 kopje paneermeel
1/2 theelepel zout
1/2 theelepel zwarte peper
1/4 kop gehakte koriander
1 zakje progresso romige geroosterde knoflook ( kant en klare geroosterde knoflooksaus)
Leuke tips
Op smulweb kan je bij het gerecht : "Ossenhaas Met Geroosterde Knoflooksaus", een eenvoudige bereiding zien om zelf je geroosterde knoflookroomsaus te maken ...succes
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Amerikaans
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492562
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
progresso
Drank
Uit
Bookmarked
2
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht