Bereidingswijze
Bak de krieltjes en spekreepjes in wat olie/boter. Strooi er de gewenste kruiden over.
Snij de pikanto's eerst in de lengte 1x door en dan in dunne plakjes en bak die mee.
Als alles lekker gebakken is, dan giet je het vocht af van de bruine bonen en dan voeg je die toe bij de rest.
Regelmatig even omscheppen.
Terwijl dat staat op te warmen, snij je de krop sla in fijne reepjes (zonder de harde stukken),
Doe de sla in een grote bak en voeg de rest (warm) toe. Hussel het goed door elkaar en klaar om te serveren.
Eet smakelijk.
Snij de pikanto's eerst in de lengte 1x door en dan in dunne plakjes en bak die mee.
Als alles lekker gebakken is, dan giet je het vocht af van de bruine bonen en dan voeg je die toe bij de rest.
Regelmatig even omscheppen.
Terwijl dat staat op te warmen, snij je de krop sla in fijne reepjes (zonder de harde stukken),
Doe de sla in een grote bak en voeg de rest (warm) toe. Hussel het goed door elkaar en klaar om te serveren.
Eet smakelijk.
Aantal personen
2.00
Vertel iets leuks over dit recept
Dit recept is ontstaan doordat ik gewoon zin had in pikanto's en bruine bonen en toen heb ik de rest er omheen verzonnen. Gelukkig pakte het goed uit.
Ingrediƫnten
450gr krieltjes
Blikje bruine bonen
Bakje spekreepjes
2 pikanto's
Ijsbergsla
Wat olie of boter om in te bakken
Wat kruiden voor de aardappeltjes
Blikje bruine bonen
Bakje spekreepjes
2 pikanto's
Ijsbergsla
Wat olie of boter om in te bakken
Wat kruiden voor de aardappeltjes
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Nederlands
Soort gerecht / gang
Hoofdgerecht
Recept ID
1492543
Homepage ID
2758967
Teller
0
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Zelf bedacht