Bereidingswijze
-Maak de vanillepudding volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar met de helft minder suiker. Verdeel de pudding over 6 verschillende glaasjes en laat hem goed afkoelen.
-Maak het fruit schoon en pureer de helft van de aardbeien fijn samen met de braambessen.
-Schep in elk glaasje bovenop de vanillepudding een laagje yoghurt en daarna een laag gemixt fruit. Werk af met de overige aardbeien.
-Maak het fruit schoon en pureer de helft van de aardbeien fijn samen met de braambessen.
-Schep in elk glaasje bovenop de vanillepudding een laagje yoghurt en daarna een laag gemixt fruit. Werk af met de overige aardbeien.
Afbeelding
Aantal personen
6.00
Vertel iets leuks over dit recept
Op zoek naar een makkelijk dessert dat in 1-2-3 klaar is? Ga dan zeker voor dit dessert in laagjes met vanillepudding, yoghurt en fruit.
Ingrediƫnten
8 dl melk
50 g vanillepuddingpoeder
500 g yoghurt
250 g aardbeien
100 g braambessen
50 g vanillepuddingpoeder
500 g yoghurt
250 g aardbeien
100 g braambessen
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Nagerecht
Recept ID
1492519
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
lekker van bij ons
Drank
Uit
Bookmarked
1
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch