Bereidingswijze
Voorbereiding (15 min.)
- Snij de spitskool heel fijn.
- Rasp de wortel en de gember fijn.
- Snij de witte selder in dunne plakjes.
- Snij de kaasblokjes kruiselings in 4.
Bereiding :
1 Meng de groenten met de kaas.
2 Meng alle ingrediënten voor de dressing onder elkaar en meng onder de salade.
- Snij de spitskool heel fijn.
- Rasp de wortel en de gember fijn.
- Snij de witte selder in dunne plakjes.
- Snij de kaasblokjes kruiselings in 4.
Bereiding :
1 Meng de groenten met de kaas.
2 Meng alle ingrediënten voor de dressing onder elkaar en meng onder de salade.
Afbeelding
Aantal personen
4.00
Vertel iets leuks over dit recept
Lekker als bijgerecht op Uw BBQ party !
Ingrediënten
1/3 spitskool
1 wortel
1 stengel witte selder
200 g oud Brugge kaas in kleine stukjes
Voor de dressing:
1 cm gember
2 el Griekse yoghurt
1 el mayonaise
1 tl sojasaus
1 tl vloeibare honing
1 el kerriepoeder
1 snuifje cayennepeper
1 wortel
1 stengel witte selder
200 g oud Brugge kaas in kleine stukjes
Voor de dressing:
1 cm gember
2 el Griekse yoghurt
1 el mayonaise
1 tl sojasaus
1 tl vloeibare honing
1 el kerriepoeder
1 snuifje cayennepeper
Bereidingstijd
20-30 min
Keuken
Belgisch
Soort gerecht / gang
Salade
Recept ID
1492512
Homepage ID
1090993
Teller
0
Bron
colruyt
Drank
Uit
Bookmarked
0
Aantal reacties
0
Eigen keuken
Uit
Wijnadvies tonen
Aan
Hoe kom je aan dit recept?
Niet zelf bedacht
Dit recept is helemaal:
Vegetarisch